Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Administration af www.ibgrønbech.dk varetages af Marehalm Records v/Ib Grønbech, Krogtoftevej 122, 9480 Løkken, CVR 12919603.

Priser og betaling

Priserne er oplyst i danske kr. inkl. moms. Der opkræves kr. 39,00 (indland) for fragt og ekspedition på bestilling uanset købets størrelse. Når betalingen er gennemført og registreret, vil ordren blive pakket og afsendt inden for 1-3 hverdage. Efter ordren er afsendt fra shoppen henholdes til, at GLS Pakkeservice leverer ordren indenfor 5 hverdage.

Betaling kan ske via bankoverførsel eller Mobilepay. Ved bankoverførsel er det kundens ansvar at oplyse ordrenr. som betalingsreference. Ved bankoverførsel pakkes og sendes ordren førsk, når betalingen er gennemført.

I tilfælde af udgåede varer, vil www.ibgroenbech.dk kontakte kunden for aftale vedr. tilgodehavende, som enten kan aftales tilbageført på kundens konto eller konverteres til en anden vare med tilsvarende værdi.

Levering

www.ibgrønbech.dk benytter GLS Pakkeservice til samtlige forsendelser. 

Fortrydelsesret

www.ibgrønbech.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag varen er modtaget. Dvs. Ib Grønbech skal have besked senest 14 dage efter modtagelse af varen. Kunden har pligt til at sørge for at varen er i samme stand som ved modtagelse. Evt. emballage og produktskilte mv. skal vedlægges. www.ibgrønbech.dk dækker ikke omkostninger forbundet med returneringen – kunden skal derfor selv betale porto og andre udgifter forbundet hermed.

www.ibgroenbech.dk tilbagefører købsværdi på den returnerede vare inkl. fragt og ekspedition, hvis hele købet returneres ellers tilbageføres kun varens købsværdi. Beløbet tilbageføres, når varen er modtaget. Det er vigtigt at vedlægge en seddel med et par ord om hvorfor varen returneres + ordrenr., navn, adresse, reg. nr. og kontonr. og gerne tlf. nr.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved varer købt gennem www.ibgrønbech.dk skal meddeles hurtigst muligt. Det er kundens pligt at angive og vise, hvordan fejl eller mangel gør sig gældende. Varen skal returneres, så www.ibgrønbech.dk selv har mulighed for at besigtige varen og evt. gøre sit krav gældende hos leverandøren. Det er vigtigt at vedlægge en seddel med et par ord om hvorfor varen returneres + ordrenr., navn, adresse, tlf. nr. Omkostninger forbundet med returnering af varen afholdes af kunden selv.

I henhold til reklamationsretten kan kunden som udgangspunkt klage over fejl i op til 2 år efter modtagelse af varen. For varer med forventeligt begrænset levetid/holdbarhed er klagemuligheden afgrænset hertil. Kunden og www.ibgroenbech.dk aftaler i fællesskab om varen skal byttes eller beløbet skal returneres til kundens konto.

Databehandling

Kundedata oplyst i forbindelse med bestilling i www.ibgrønbech.dk opbevares i op til 5 år i henhold til bogføringsloven.